Categories
Lajme

Berisha i çon mesazh te Fevziu për nënën e vd ekur, Rama: Mbylle pusetën o kokrra e mj erimit. Ti Fevzi lëpija edhe kokën…


Kryeministri Edi Rama i ka dhënë një mesazh live Sali Berishës në studion e Opinion. Pasi Fevziu i tha se sot ish-kreu i qeverisë ka sot ditëlindjen, Rama i bëri një urim live. “Doktor, të uroj të kesh 100 dhe plus sa të duash dhe ti për nipat për mbesat për stërmbesat, po ër këtë pjesë je histori, lëre historinë të flasë për ty, se kur historia flet nga puseta me mrroklla dixhitale thjesht dhe vetëm t urpëron veten.

Doktor nuk ke moshë më të vazhdosh të t urpërohesh. Edhe 100 e sa të duash ti, me jetë e shëndet familjarisht, por Shqipërinë lëre rehat, njerëzit lëri rehat , mbylle pustën edhe fli gjumë doktor fli gjumë,” tha Rama.Por Feviziu në mënyrë sk andaloze i lexoi një sms të Berishës, ku i përmendte nënën e vd ekur.

“Berisha më thotë ka marrë fund fare, flet për Anetën si Enveri për Anenë,” i lexoi Fevziu mesazhin e Berishës. “Ca lidhje kishte kjo, ça mund t’i thuash atij kur flet për nënën time të vd ekur, ai është një kokrra e mj erimit, dhe ti që e lexon këtu ai që thotë për nënën time, ai është kokrra e mj erimit,” tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *