Categories
Lajme

Ku është shteti? – Prifti serb largon flamurin shqiptar, i cili gjendet në Koshare që nga viti 1999 (VIDEO)


Më 10 t etor, një prift nga rrethina e Beogradit, pas më shumë se shtatë orësh ecje, i shoqëruar nga dy miq, arriti në kullën e vrojtimit në Koshare. Dhe atje, së paku sipas asaj që raportojnë mediat serbe, përcjell Telegrafi, “pas përkujtimit të të gjithë heronjve nga Kosharja”, prifti u ngjit në katin e ndërtesës ku pa flamurin shqiptar.

“Kur arrita lart, shikova drejt në flamurin, atë shqiptar, i cili valëvitej nga kulla e vrojtimit që nga viti 1999, pas tërheqjes së ushtrisë sonë. Disa emocione më pushtuan dhe u afrova dhe e hoqa atë”, citohet të ketë thënë prifti serb. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *