Categories
Lajme

Habit qytetari : Gj oba duhet të rritet! Nuk bëhemi ne si popull


Sot ishte dita e parë që kur në vendin tonë mbajtja e një maske në ambientet e jashtme u bë e detyruar. Të shumtë ishin qytetarët që dolën k undër kësaj nisme, apo edhe gjobave, që konkretisht ishin 3 mijë lekë nëse kapesh në shk elje për herë të parë dhe 5 mijë për të disatën herë. Por me sa duket jo të gjithë janë në ku ndërshtim me maskat, e aq më pak me gj obat. Një qytetar nga Korça në një intervistë për ABC News ka bërë thirrje që gj obat të rriten ende, pasi shqiptari nuk merr vesh, sipas tij. Ndiqeni intervistën e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *