Categories
Lajme

Edmond Budina i nxjerr bojën Ramës: Edhe unë kam qenë emigrant, po nuk kam bërë as vila ku i gjeti aq?


Regjisori Edmond Budina ka su lmuar sërish kryeministrin Edi Rama, për mënyrën e qeverisjes dhe për pasurinë që ka vënë.

Budina tha se edhe ai ka qenë si kr eu i qeverisë në emigracion, por theksoi se nuk ka mundur të bëjë një jetë luksi si ajo e Ramës dhe të ndërtojë një vilë.
“Edhe kryeministri thotë se i ka bërë të ardhurat në emigracion. Edhe unë kam qenë në emigracion, por nuk kam arritur të bëj një vilë dhe të bëj një jetë luksi.

Regjisori ka ironizuar Ramën, duke thënë se ky i fundit mendon se bota ndryshon duke dhënë ur dhra në Fa cebook.
“Jep ur dhra nga Fa cebook dhe mendon se do të ndryshojë bota nga Fa cebook. Nëse një dik tator bëhet i dhu nshëm, prepotent, kanë një sh kak, një të kaluar, mënyra se si është ndërtuar jeta e tij,” theksoi Budina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *