Categories
Uncategorized

Zeka: Kush shitet patriot, le t’shkojë në veri me traktor, le t’i rr ëzojë shtëpitë që po i ndërton Serbia

Gazetari dhe ish-deputeti Milaim Zeka thotë se cfarëdo marrëveshje që vjen nga Amerika, ai do ta nënshkruante.

Zeka thotë se kush është patriot e trim sot, ‘shkon në veri me traktor i rrëzon shtëpitë ku po kolonizon Serbia”.

“Kush është patriot niset me traktor e del i rrëzon shtëpitë në veri atje ku po kolonizon Serbia. Sot me ma qitë Amerika cfarëdo marrëveshje e nënshkruaj marë e mrapshtë”, ka thënë ai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *