Categories
Uncategorized

‘Na pr et një vjeshtë e v ështirë’, Fauci paral ajmëron një mb yllje të dytë

Imun ologu i famshëm Dr. Anthony Fauci paral ajmëron se gjatë muajve të ftohtë që na p resin situata e pa ndemisë do të përkeqësohet. Sipas tij ko ronavirusi nuk do të largohet prandaj duhet të rishikohen dhe njëherë masat e marra.

“Mendoj se duhet të ulim kokën dhe të shohim si do të kalojmë vjeshtën dhe dimrin sepse nuk do të jetë e lehtë. Vazhdoj të shoh kurbën dhe ndihem edhe më i dë shpëruar për faktin se asnjëherë nuk zbresim në pikën ku duam.

Unë nuk flas për valë të dytë sepse jemi akoma në valën e parë të pa ndemisë. Është e vështirë të parashikosh në këtë pikë se çfarë roli do të luajë gripi në këtë pan demi. Unë mendoj se vetëm va ksina mund të na kthejë në normalitet,” tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *