Categories
Uncategorized

Qfare po ndodhe?! Vetvendosja kerkon te behet bashke me presidentin …?!

Deputetja e Vetëvendosjes, Fitore Pacolli, i ka bërë th irrje pr esidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ta të rheqë nënshkrimin për marrëveshjen për Asociacionin në vitin 2015.

Ajo në një k onferencë për medie, po ashtu ka kërkuar nga pr esidenti Thaçi, që ta ftojë PDK-në, që sipas Pacollit, është partia e tij, për të v otuar m ocionin për rr ëzimin e Qeverisë Hoti.

“Ne sapo e pamë d eklaratën pr esidentit dhe ne pikërisht kemi re aguar më kohë. I bëjmë th irrje pr esidentit ta të rheq nënshkrimin e vitit 2015. Më pastaj ta ftoj partinë e tij PDK-në që ta vo toj moc ionin për rr ëzimin e Qeverisë”, tha Pacolli.

Kjo parti po e k onsideron të d ëmshme zotimin se nuk do të apl ikojë në org anizata të ndryshme për një vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *