Categories
Uncategorized

Thirrje e fortë nga Ilir Meta për t’u ngritur: O sot u s’ka është a manet besa besa e shqiptarit!

Një mesazh të f ortë ka pë rcjellë sot Kreu i Shtetit Ilir Meta.

Teksa kujton 78-vjetorin e Konferencës së Pezës, Presidenti Meta i bën th irrje të gjithëve që të bashkohen kundër një pushtimi të ri nga një sekt e një ba ndë olig arkësh që kanë uzur puar institucionet dhe kanë marrë peng të ardhmen e çdo shqiptari.

Sipas kreut të Shtetit, Peza është një amanet: Besa-besë për të shpëtuar Shqipërinë! “O sot o kurrë”, shkruan Meta.

“Pezë do të thotë Shqipëria mbi të gjitha! Pezë do të thotë bashkim, kushtrim dhe qëndresë, pa dallim feje, krahine dhe ideje në mbrojtje të interesit kombëtar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *