Categories
Uncategorized

Pipero jep lajmin qe s`pritej per k arantinimit gjate muajit te dimrit

Ne lidhje me p andemine e COVI D-19, mj eku i njohur Pellumb Pipero ka folur edhe mbi ceshtjen nese Shqiperia ka ndonje mundesi te futjes ne k arantine te dyte gjate dimrit.

Por nga ana e tij mj eku u shpreh se nuk besonte se do te ndodhi kjo gje e madje ai eshte shume kundra kesaj ideje.

Ai ka shprehur: “Nga komunikimi qe kam patur me specialistet italiane qe erdhen per te na trajnuar e per eksperince, ne kemi diskutuar kete pr oblem eks perti, specialisti dhe politikani. Por ata me thane qe edhe tek ne vendimet i merr politikani.

Patjeter qe politika duhet t`i marri keto vendimi ama duhen tdegjuar me shume specialistet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *