Categories
Uncategorized

Momenti kur ia h edhin letrat ne fytyre Kryeministrit Hoti ..

Kryeministri i vendit, Avudllah Hoti ka folur në k onferencë për media rreth d ialogut me Serbinë, por më pas ndodhi një inc ident kur disa aktiviste i h odhën letra në fytyrë, shkruan Gazeta Konkrete.

Të njëjtat, kanë pr otestuar lidhur me vendimin për uljen e d ënimit për Pjetër Ndrecaj, i cili dy vite më parë vr au gruan dhe të bijën.

Ato kanë ak uzuar se shteti nuk e ka tr ajtuar këtë çështje si duhet.

Ndërkaq, Kryeministri u është përgjigjur se ai nuk është njeriu i duhur për t’i kërkuar llogari lidhur me këtë vendim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *