Categories
Uncategorized

Ja cila eshte situata e re ne Itali, askush nuk e priste

Edhe pse per nje kohe te shkurter, stina e veres ne Itali ofroi nje rr eze shprese.

Sic e dime te gjithe Italia arriti te dilte nga ka rantina e a shper dhe duket se kaloi nje kohe te mire duke mirepritur vizitoret.
Por ndersa edhe sezonit veror po i vjen fundi duket qe edhe shpreses per nje rikurperim te turizmit gjithashtu.

Sipas CN N dimri qe eshte para pritet te sjelle nje ka tastrofe ekonomike per shtetin fqinje, duke mos harruar edhe ndihmen financiare qe ka dhene per qytetaret e saj qe eshte nje harxhim fondesh.
Mirepo kufizimet qe vuri ne levizjen e udhetareve qeveria italiane prej pandemise, sollen kr ijimin e nje boshlleku edhe me te madh qe erdhi me teper edhe nga te ardhurat e munguara nga industria qe merret me udhetimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *