Rrëfimi tro nditës i 21 vjeçares shqiptare: U përd hunova kur isha 9 vjeç nga ..

Laugerta Qelia për herë të parë rrefeu në programin “Historia ime”, në Tv Klan historinë e pabesueshme që asaj i ka ndodhur kur ishte vetëm 9 vjeç.

Aktualisht jeton në Gjermani, por në një lidhje në Skype, ajo tregoi se në 11 Gusht të vitit 2007, kur kishte shkuar si zakonisht të mbyllte pompën e ujësjellësit, punë që sipas saj duhet ta bënte daja, por e bënte Laugerta, një person që ishte në fshatin ku jetonte, e përd hunoi.

Sipas saj, ai ishte 24 vjeç dhe ngjarjen e ndodhur nuk ia tregoi askujt nga fr.ika e paragjykimeve.

Personi që nuk pranon t’i tregojë emrin, e ka kë.rcënuar vazhdimisht se do ta vr.iste, nëse ajo i tregonte dikujt për ngjarjen e ndodhur.

admin