Hani këtë ushqim për 2 ditë. Largon diabetin dhe ju ndihmon të humbisni peshë!

Hani këtë ushqim për 2 ditë. Largon diabetin dhe ju ndihmon të humbisni peshë!

Ekspertët kanë përkufizime të ndryshme për dietën e “bimëve”, por pajtohen tek pjesa ku duhet të hani më tepër barishte sesa mish.
Ajo që po themi nuk është që të bëheni vegjetarian, por ti kushtoni kujdes të vecantë dietës tuaj.

E vërteta është se të qenit vegjetarian nuk është domosdoshmërisht

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Ju kujtohet plaka dashakeqëse në serialin Nëna, ajo është një zonjë e vërtetë me flokë të kuqe

Meral Çetinkaya,aktorja turke në moshë të shtyrë,ka ditur që për mrekulli ta luaj rolin e saj në serlian,Nëna.Një nënë e cila në telenovelë hynë që të hakmerret për vrasjen e birit të saj,ballafaqohet me shumë të papritura.

Pavarësisht që në serial luan një rol negativ,aktorja në fjalë..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin

Ju nuk keni nevojë për operacion. Këtu është një mënyrë sesi mund të hiqni të gjitha llojet e cisteve!

Ju nuk keni nevojë për operacion. Këtu është një mënyrë sesi mund të hiqni të gjitha llojet e cisteve!

Cistet mund të shfaqen në pjesë të ndryshme të trupit dhe sidomos në trupin e grave. Metodat mjekësore shpesh janë invazive dhe të dhimbshme dhe problemi i vërtetë është se shpesh ndodh përsëritje pas trajtimit mjekësor. Studimet kanë gjetur dhe provuar një ilaç natyral për cistet që është i lehtë për tu bërë.

Përbërësit:

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Ish lojtari i Barcelonës Xavi Hernandez flet për Islamin, agjërimin si dhe për bashkëlojtarët muslimanë…

Lojtari i madh i barcelones dhe maestro i kombëtares spanjolle, Xavi Hernandez, theksoi se ai respekton fenë islame. Në një intervistë me gazetën algjerore el-Heddaf, Xavi tha: “Kjo është ajo që kemi mësuar në shkollën e Barcelonës që kur ishim të rinj, duke respektuar të tjerët; prandaj në ekipin e Barcelonës, ne jemi të përkushtuar të respektojmë shokët tanë muslimanë, fenë dhe kulturën e tyre. ‘Seydou’ lutet kudo dhe kjo nuk shqetëson askënd. Ai shpesh kërkon një dhomë ku ai mund të jetë vetëm në mënyrë që të lutemi seriozisht, dhe .. Kliko në link që ta lexosh lajmin të plotë:

link

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

Shikoni mirë këto dy lytha! Nëse i keni në trup dijeni: njëri ndër ta është kancer potencial!

Nëse nuk do ta kuptoni seriozisht vërejtjen e dermatologut dhe rregullisht të kontrolloni çdo lyth,çdo ndryshim në lëkurë, mund të ndodhë të pendoheni edhe ju.Mirëpo, atëherë do të jetë vonë.

Me lythat në lëkurë nuk duhet lozur,madje edhe nëse sot janë beninjë,kurrë nuk dihet kur do të shndërrohen në të keqe.
Largoje reklamën mëposhtë / artikullin

Këshilltari i ri i Trumpit kundër Kosovës

Presidenti amerikan, Donald Trump e ka larguar nga pozita e këshilltarit të sigurisë kombëtar, H.R. McMaster. Ky i fundit u zëvendësua nga ish i dërguari amerikan në Kombet e Bashkuara, John Bolton.

Bolton do ta marrë detyrën më 4 prill, dhe do të jetë këshilltari i tretë i Trupmit për siguri.
Largoje reklamën mëposhtë / artikullin