Të hënën peshonte 70 kg dhe të shtunën arriti të peshonte 61 kg vetëm duke pirë çajin e kësaj barishteje

Humbja e peshës është një nga çështjet që shqetësojnë shumë njerëz,veçanërisht gratë.Kjo është për shkak se shoqëria kërkon më shumë prej tyre,duke u kërkuar të dobët dheelegantë.

Megjithatë,arritja e këtij qëllimi nuk është e lehtë.Prandaj,në këtë artikull,ne do të flasim rreth asaj se si majdanozi..
Hap reklamen / Vazhdo Artikullin

Kujdes, këto janë shenjat që tregojnë se ju ka rënë sheqeri në gjak


Rreth 9% e grave vuajnë nga mungesa e hekurit dhe për më tepër nuk janë as në dijeni.
Hekuri është një mineral që merr pjesë në shumë funksione metabolike ndaj niveli i ulët i tij mund të shoqërohet me jo pak probleme shëndetësore. Më poshtë Living do të përmbledhë 10 shenjat paralajmëruese të mungesës së hekurit.

Hap reklamen / Vazhdo Artikullin