Gjëja e parë që shihni në këtë imazh zbulon frikën tuaj më të thellë të pandërgjegjshme

Frika është një përgjigje e natyrshme ndaj rrezikut potencial. Megjithatë, psikika jonë mund t’i shoqërojë simbolet e çuditshme me rrezik potencial vetëm për shkak se kemi emocione të pazgjidhura në mendjen tonë të pandërgjegjshme. Pamja që do t’ju tregojmë është një pamje e përkryer për psikoanalizën e frikës tua!
Hap reklamën mëposhtë / artikullin

Kujdes! Alarmi i mjekut: Kjo gjë që bëni përditë rrit shanset ndaj infeksioneve

Infeksionet mykotike po përhapen gjithnjë e më shumë dhe kjo gjë vjen sidomos nga përdorimi i tepërt i pecetave higjienike.

Këto peceta përhapin infeksionet mykotike në pjesët intime. Sipas dr. Jason James, infeksioni mykotik zhvillohet në një mjedis të lagësht dhe për këtë arsye ka më shumë shanse!
Hap reklamën mëposhtë / artikullin

FOTO/ Shpëtuan nga vdekja të moshuarin, 4 shqiptarë kthehen në heronj në Itali. Ja historia

Makina e tij ishte përmbysur dhe kishte rënë në një kanal uji 2.5 metra të thellë, por fatmirësisht aty ndodheshin 4 shqiptarë që i erdhën në ndihmë.

Më 8 Dhjetor, 67-vjeçari italian Loreno Casini udhëtonte me makinë në Via di Chiazzano dhe për shkak të motit të keq humbi kontrollin!
Hap reklamën mëposhtë / artikullin

Edhe doktorët janë habitur nga kjo kurë për mykun e thonjve : aplikoni në këmbët tuaja njërën prej këtyre përbërjeve dhe shpëtoni përgjithmonë nga ky shqetësim !

Infeksionet me kërpudha mund të ndikojnë në çdo pjesë të trupit, sipas ekspertëve mjekësorë. Gjëra natyrale ndodhin në trup së bashku me lloje të ndryshme të baktereve. I n f e k s i o n e t me kërpudha ndodhin si rezultat i mbipopullimit të kërpudhave në, në ose nën thonj.
Hap reklamën mëposhtë / artikullin

Eliminoni papastërtitë e tepërta në zorrë me vetëm 2 përbërës dhe humbisni peshë

Disa nga pastrimet më të njohura kanë për qëllim detoksin e zorrës së trashë dhe eleminimin e jashtëqitjes të mbetur në zorrë.

Pastrimi i zorrës së trashë trajton simptomat e lodhjes, dhimbjes së kokës, mungesës së energjisë dhe shtimit të peshës. Ekzistojnë gjithashtu prova se sistemi ynë nervor
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë

Tronditet Zvicra, Hallakam Në Lugano, Tre Shqiptarë

Një sherr masiv me pjesëmarrjen e dhjetë personave ka ndodhur sot herët në mëngjes në Lugano të Zvicrës dhe ka përfunduar me katër të plagosur me armë të ftohta.Tre prej të plagosurve janë shtetas shqiptarë, dy 27-vjeçarë e një 23-vjeçar, rezidentë në Itali, dhe një 22-vjeçar zviceran. Të gjithë kanë përfunduar në spital!
Hap reklamën mëposhtë / artikullin