Takat e larta dhe rreziku i tyre-KUJDES

Takat e larta dhe rreziku i tyre

Këpucët me takë të lartë janë përgjegjëse për plagët në këmbë dhe për defekte të tjera kockash. E gjithë pesha e trupit mbështetet në këtë pjesë të ndjeshme të këpucëve.

Këpucët me taka të larta çekuilibrojnë trupin. Kjo mund të shkaktojë lodhje të mesit. Veshja e përhershme e takave të larta dëmton gjunjët.

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Menyra e thjeshte per largimin e dhimbjeve – duke masazhuar duart

Menyra e thjeshte per largimin e dhimbjeve – duke masazhuar duart
Jeta dinamike, agjenda e stërmbushur, qëllimet e larta, mungesa e kohës, por edhe ndoshta mungesa e mjeteve financiare, si dhe shumë faktorë tjerë ndikojnë që njerëzit nuk munden të shërohen në mënyrën më të mirë nga shumë sëmundje.

Medicina tradicionale kineze shkurt me TCM e shkruar ka shumë gjëra të dobishme në këtë drejtim.

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Njeriu me fat gjeti një unazë mahnitëse mesjetare në Sherwood Forest, që mund te kete vleren £ 70,000!

Sherwood Forest është një pyll mbretëror në Nottinghamshire, Angli, i njohur më mirë nga shoqërimi i tij historik me legjendën e Robin Hudit .

Në vitin 2016, një gjuetar me fat, Mark Thompson mund të ketë gjetur pasurinë e tij në pyllin e lartpërmendur pasi zbuloi një unazë mesjetare që mund të vlejë deri në 70,000 paund.
Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Agjërimi ka shumë përfitime shëndetësore – këto sapo i ka konstatuar edhe shkenca

Agjërimi i muajt Ramazan është një prej obligime të Fesë Islame. E kjo përveç pastrimit shpirtëror dhe ofrimit tek Krijuesi, është edhe pastrim fizik. Këtë tashmë po del ta pranon edhe shkenca.

Agjërimi i përhershëm ka qenë ndër dietat më të diskutuara gjatë vitit 2017.

Në një studim të publikuar në ‘British Journal of Nutrition’

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Familja punëson si dado një studente kolegji. 3 javë më vonë ajo bën sakrificën përfundimtare!

Kur studentja e kolegjit Kiersten Miles pranoi një punë verore me kohë të pjesshme si babysitter për familjen Rosko, ajo nuk priste që të bente aq shumë për tre fëmijët që ajo ishte angazhuar për t’u kujdesur. Por fëmijët kanë një mënyrë magjike për të hyrë në zemer..

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Alarmi i pediatërve për fëmijët që rriten në shtëpi ku pihet duhan

Pirja pasive e duhanit mund të dëmtojë fëmijët edhe pas disa vitesh…

Duhani pasiv rrezikon që të shtojë 43 për qind riskun për astmë. Për ta shmangur këtë gjatë pirjes së duhanit nuk mjafton që të shkosh në ballkon. Për shembull, një fëmijë nën pesë vjeç, që rritet në një shtëpi me prindër..

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote

Jeta e një njeriu mori një ndryshim të papritur kur u vonua në intervistën e tij të punës për shkak të kësaj të papriture

Gjithmonë na thuhet se nëse bëjmë mirë me të tjerët, e mira do të na vijë prapa. Kjo është ajo që ndodhi me një burrë kur ai ndihmoi në ndreqjen e një makine pavarësisht nga vonesa e tij për një intervistë pune.

Lexoni historine ne vazhdim per te mesuar me shume

Hap reklamën / Vazhdo Artikullin e plote