Merkel i jepë ultimatum Greqisë për ta njohur Kosovën

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka vizituar Athinën ku i vendosi ultimatumin që marrëveshja me Shkupin, të mbyllet sa më parë.Temat kryesore të bisedimeve kanë qenë marrëveshja e arritur mes Athinës dhe Shkupit, për emrin e Maqedonisë.
Merkel ka udhëtuar drejt shtetit grek, për të bindur Athinën zyrtare aprovimin e marrëveshjes së Prespës për emrin e Maqedonisë,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK