Mjalti më i shtrenjtë në botë gjendet në Turqi.. Ja sa mijëra euro kushton 1 kilogrami, po gjendet edhe ne një fshat te Kosovës

Mjalti “Elvish Honey”, që në shqip përkthehet “Mjati i Elfëve”, konsiderohet si më i shtrenjti në botë dhe kushton 5 mijë euro kilogrami dhe është shumë i lartë dhe i paarritshëm për një pjesë të madhe të popullsisë.
Ky mjaltë i veçantë prodhohet nga bletët në mënyrë mjaft natyrale në luginën Saricayr,vazhdo ketu artikullin e plote