Ja çfarë duhet të hani nëse keni ftohtë nga duart dhe këmbët

Nuk është diçka e pazakontë të vuash nga duart dhe këmbët e ftohta, apo edhe nga dhimbjet e muskujve.
Megjithatë kjo mund të lidhet edhe me qarkullimin e dobët të gjakut. Kjo mund të jetë edhe një shenjë që ju nuk jeni duke u ushqyer ashtu siç duhet., vazhdo ketu artikullin e plote