Pamje të tilla shihen njëherë në 100 vjet, bora dhe ortekët në Evropë mbytin 26 persona (Foto/Video)

Tre meshkuj kanë humbur jetën në një ortek në afërsi të qendrës austriake të skijimit Leh am Arlberg. Ekipet e shpëtimit janë duke kërkuar edhe skiatorin e katërt i cili aktualisht po konsiderohet i zhdukur.
Ndërkaq në Francë raportohet se kanë humbur jetën dy persona në qendrën e skijimit Morilon,vazhdo ketu artikullin e plote