Qëndrim i prerë për Kosovën: Këto janë tetë pikat kryesore që po kërkohen nga SHBA’të

Vendosja e taksës 100% ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës me 21 nëntor të vitit të kaluar, duke se po i nxjerrë probleme të reja shtetit të Kosovës, kështu sot një qëndrim i prerë ka ardhur në drejtim të autoriteteve kosovare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA).
Një vendim i përbashkët nga Këshilli i Sigurisë Kombëtare të SHBA’ve,vazhdo ketu artikullin e plote