Punonjësit shëndetësorë kërkojnë nga Qeveria pagë 4 mijë euro

Nga greva e punonjësve të shëndetësisë, për rritjen e pagës nga Qeveria e Kosovës, kirurgët kërkojnë pagë deri në 4 mijë euro.
Kryetari i Federatës Sindikale të Shëndetësisë, Blerim Syla në një intervistë për Arbresh.info, ka thënë se kirurgët abdominalë kanë parashtruar një kërkesë dhe se i përkrahë kërkesat e tyre,vazhdo ketu artikullin e plote