Shkencëtarët e kishin parashikuar, por jo kaq shpejt… ç’po ndodh me oqeanet?

Oqeanet po ngrohen më shpejt sesa është vlerësuar më parë duke vendosur një rekord të ri të temperaturës në vitin 2018, thotë një raport i botuar të enjten në revistën “Science”.Sipas Reuters, shkencëtarët kanë paralajmëruar me vite për rritjen e temperaturave globale dhe shkrirjen e akullit. Por, të enjten, ata njoftuan se kjo po ndodh më shpejt,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK