Angela Merkel i jep ultimatus shtetit i cili nuk e ka njohur Kosovën: Bëjëni kë gjë brenda dy dite

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka vizituar Athinën ku i vendosi ultimatumin që marrëveshja me Shkupin, të mbyllet sa më parë.
Temat kryesore të bisedimeve kanë qenë marrëveshja e arritur mes Athinës dhe Shkupit, për emrin e Maqedonisë.Merkel ka udhëtuar drejt shtetit grek, për të bindur Athinën zyrtare aprovimin e marrëveshjes së Prespës,vazhdo ketu artikullin e plote