Shqiptari që mahniti Italinë, shikoni si lyen vijat e bardha të rrugës[Video]

Indrit Mema, titullar i një firme që lyen vijat e bardha të rrugës në Cosio Valtellino të Italisë, me një video të postuar në Facebook nga portali amerikan Construction Machines, firma që ka prodhuar makinën me të cilën ai punon, kishte arritur të fitojë 300 mijë kontakte, 3.200 shpërndarje dhe më shumë se 2.000 like,vazhdo ketu artikullin e plote