Mesazhi nga Gjermania që ju dha BE-së: Koha që kosovarët të lëvizin pa viza, kriteret janë përmbushur

Michael Roth, Sekretari i Shtetit për Evropën në Zyrën e Jashtme Federale në qeverinë e kancelares Angela Merkel. ka thënë se Kosova ka plotësuar të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave nga 95 kriteret e kërkuara nga Bashkimi Europian, e dëshmon edhe përkrahja nga Gjermania dhe Roth ka thënë se shteti i Kosovës ka përmbushur të gjitha kriterët,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK