A e dinit çka e ka ‘Ozani’ ‘Gylserenin’ në jetën reale (Foto)

Aktori turk Burak Tozkoparan i njohur nga seriali “Paramparça” si ‘Ozan’, djaloshi problematik i familjës.Ai veçse është një aktor i suksesshëm është edhe një model dhe fytyrë publike e shumë kompanive të njohura.Burak në rolin qe ka në këtë serial paraqet një fëmijë problematik i cili edhe ndikohët negativisht nga gjendja në familje,vazhdo ketu artikullin e plote