A është e vërtetë se flamuri i Kosovës është ideuar në Beograd?

Murat Jashari, i dyshuar për atentatin ndaj avokatit Azem Vllasit, i cili po mbahet në burg, kohë më parë kishte parashtruar mijëra pyetje për krerët e PDK-së dhe Xhavit Halitin.
Në vazhdimin e pyetjeve, sot në ua sjellim edhe pesëdhjetë të tjera, ku pyet për shumë çështje.Jashari i drejtohet Xhavit Halitit për flamurin e Kosovës,vazhdo ketu artikullin e plote