Paralajmerojne ekspertet! Paracetamoli shkatërron këtë organ jetik të trupit tuaj

Ekspertët paralajmërojnë se përdorimi i tepërt i paracetamolit mund të jetë i dëmshëm për mëlçinë po aq sa disa sëmundjet serioze.
Helmimet që shkaktohen nga përdorimi i tepërt i paracetamolit mund ta dëmtojnë mëlçinë, mund të jenë të vështira për t’u trajtuar dhe mund të jenë fatale. Hulumtuesit besojnë se zbulimet e tyre mund të ndikojnë,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK