E hodhën nenën e sëmure midis rruge, zbulohet fati i 3 djemve te saj pas disa muajsh ja çfarë ju ndodhi

Gruaja e vjetër u gjet e shtrirë në mbetu në një gjendjrina me sy mbyllur. Goja e saj ishte hapur si të donte të hante diçka. Ajo ishte e mbështjellur në një batanije dhe ishte shtrirë në në Provincën Zhejiang të Kinës.Gazetari i një gazete të përditshme në zonë shkoi direkt në vendngjarje,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK