Berisha: Kosova është tokë serbe, Kosova është Metohi

Berisha kundërshton ashpër pavarësinë e Kosovës dhe UCK-në e quan organizatë terroriste, kurse ndërhyrjen e NATO-s agresion ndaj Serbisë.
I ashtuquajturi kryetari i Amzës të Shqiptarëve të Serbisë, Demo Berisha është shumë e shqetësuar në lidhje me vendimin e Prishtinës për të vendosur taksa të paarsyeshme mbi produktet serbe, pasi ajo rrezikon serbët,vazhdo ketu artikullin e plote