4-vjeçari me kancer pak minuta para se të ndërronte jetë zgjohet nga koma dhe thotë tri fjalë prekëse…

Çfarë duhet të bëni kur nuk ka asgjë për të ndihmuar fëmijën tuaj të ndihet më mirë?
Ndonjëherë, pa marrë parasysh se sa e vështirë përpiqeni, sa ju dëshironi, nuk është e mundur. Kur djali i Ruthit Nolan ishte vetëm tre vjeç, filloi të sëmurej. Në fillim nuk u duk asgjë serioze,vazhdo ketu artikullin e plote