Mjekja pediatre: Prindër! Mos i neglizhoni këto simptoma të gripit tek fëmijët!

Këshilla nga Prof. Ermira Kola, Shefe e Shërbimit të Reanimacionit Pediatrik.Në periudhën e dimrit dhe fillimit të pranverës, gripi ose influenza është infeksioni viral i cili haset më shpesh në moshat fëminore.Janë infeksione virale që kryesisht shfaqen me shenja klinike të përfshirjes së sistemit të frymëmarrjes, duke qenë shumë ngjitës në moshën fëminore,vazhdo ketu artikullin e plote