Pasojat e motit të ligë në Evropë, shoferi i trenit vëren diçka në borë – ndalet dhe shpëton dhinë e ngujuar (Video)

Banorët dhe turistët e Austrisë nuk janë të vetmit që po ballafaqohen me sasinë e madhe të borës që ka “bllokuar” alpet e këtij vendi, madje probleme të mëdha po kanë edhe kafshët.Hekurudhat e Austrisë kanë publikuar një video në të cilën shihet se si një tren ishte ndalur, dhe dy zyrtarë shpëtojnë,vazhdo ket artikullin e plote