Futni kripë brenda shampos që lani kokën. Të nesërmen do habiteni si do të dalin flokët tuaj

A e dini se mbajtja e një floku të bukur kërkon kohë dhe përpjekje. Përveç kësaj shumë prej nesh kanë probleme me lëkurën e kokës, shpesh ne duhet të luftojmë zbokthin dhe yndyrën e tepërt, për të mos përmendur rënien e flokëve që na shqetëson shumë.Në treg ka shumë produkte,kalo ne Linkun e meposhtem

LINK