Flet Drejtori i ‘Ujmanit’ se a do ta ndalin ujin, si hakmarrje ndaj taksës 100%

Spekulohej në mediat serbe se Ujmani, do ta ndal furnizimin me ujë, si shenjë hakmarrje ndaj taksës 100%, për prodhimet serbe. Por një thashethem i tillë e detyroi drejtorin e kësaj kompanie të përgënjeshtroj lajmin për transmetuesin publik serb (RTS),Ahtu siç e quajnë serbet Drejtori i Kompanisë Publike për Furnizimin me Ujë dhe Distribucion të Energjisë Elektrike “Ibar” Srdjan Vulovic,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Ka thënë nga gjithë ajo që ka ndodhur gjatë këtyre 19 viteve të fundit, që nga lufta, barrikadat dhe tmerret ndaj serbëve, kurrë nuk ka pasur ndonjë plan për ndërprerje me furnizimin me ujë për pjesën jugore të Kosovës. Këtë e tha në duke u përgjigjur për RTS, në pyetjen se a ka pasur ndonjëherë plane të tilla.