Gazetari Blendi Fevziu bashkohet me studentët në protestë, preket nga rrëfimi i tyre

Protesta e studentëve shqiptarë ku sot vala e saj është shtrirë edhe në qytete të tjera të vendit ka ngrohur zemrat e kujtdo që deri dje i pikëlluar mendonte që në këtë vend nuk ka më shpresë.
Të shumta janë figurat publike që kanë bërë thirrje që të gjithë të bashkohen me studentët sepse kërkesat e tyre janë të drejta, ndërsa sot protestat i është bashkuar edhe gazetari Blendi Fevziu,shtyp r,eklamen dhe vazhdo

Gazetari Blendi Fevziu bashkohet me studentët në protestë, preket nga rrëfimi i tyre on Vidnews.