Protesta e studentëve/ Shkon në kancelari, gazetari emocionohet nga veprimi i shitësit

Ditën e sotme, studentët e Universiteteve Publike protestuan kundër VKM-vë për rritjen e tarifave, pagesën e provimeve të mbajtura, ndër të tjera.Protesta masive u mbajt në Tiranë para Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sportit, ku në mbështetje ishin edhe mjaft qytetarë të tjerë,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Ndër ta ishte edhe gazetari Edvin Parruca, i cili përmes një postimi në Facebook tregon skenën emocionuese që ka përjetuar sot.Ai ka shkuar në kancelari të marrë një pankartë, për t’u bashkuar me studentët.Kur ka vajtur ta paguajë, veprimi i shitësit i ka lënë një përshtypje të mrekullueshme.