Ja sa para i kanë paguar Kosovës Serbia dhe Bosnja që nga vendosja e taksës 100%

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për taksë 100 për qind ndaj produkteve me prejardhje nga Serbia e Bosnja, ka ulur dukshëm importin nga këto dy vende.
I njëjti vendim ka shkaktuar reagime të mëdha në Serbi dhe tek vetë zyrtarët e Bashkimit Evropian.Të njëjti kërkuan që vendimi në fjalë të tërhiqet menjëherë prapa, dhe se taksa është në kundërshtim me marrëveshjen e CEFTA-s.Mirëpo, edhe pas vendimit të Qeverisë Haradinaj, disa biznese kanë paguar taksën e vënë.Zëdhënësi i Doganave të Kosovës, Adriatik Stavileci, shtyp r,eklamen dhe vazhdo