Stoltenberg tallet me presidentin e Serbisë: Vucici është president, ndërsa Haradinaj është një zotëri

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ju është drejtuar autoriteteve edhe në Kosovë edhe në Serbi lidhur me lidhur me takimin e së mërkurës të Ministrave të Jashtëm të NATO-së, që janë mbledhur për të diskutuar për Ballkanin Perëndimor.Stoltenberg ka kontaktuar me Kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq që ju ka bërë thirrje për qetësi dhe që t’i shmangin veprimet provokative të dyja palëve,shtyp re,klamen dhe vazhdo