Ja arsyet pse brigada të ushtrisë së Serbisë po qëndrojnë rreth kufirit të Kosovës

Eksperti i sigurisë, Fadil Kajtazi, ka reaguar ndaj lajmit se Serbia po frikësohet nga formimi i ushtrisë së Kosovës, pasi ajo të përdorej kundër tyre.Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ai ka thënë se edhe Kosova frikësohet se Beogradi do ta përdorë ushtrinë kundër shqiptarëve dhe pesë brigadat e ushtrisë së Serbisë po qëndrojnë rreth kufirit të Kosovës vetëm për të sulmuar Kosovën dhe për t’i shfarosur shqiptarët,shtyp r,eklamen dhe vazhdo