Ngjela: Ramush Haradinaj do t’i zgërlaqë serbët, po lind një heroikë e re

Qëndresa Haradinaj për taksën 100 përqind të vendosur për mallrat serbe që hyjnë në Kosovë, krijon rastin e parë në historinë e Shqipërisë kur shqiptarët i treguan Beogradit se “iku koha kur ju blenit dhe paguanit lidërshipët shqiptarë në Tiranë në 100 vjet dhe në Prishtinë po kaq”. Kjo sigurisht që do të jetë kohë me pulsacione, por shqiptarët me vullnetin sublim të kosovarëve, të kryeministërit Ramush Haradinaj dhe qeverisë së tij, do të vendosin fillimin e heroikës moderne shqiptare,shtyp re,klamen dhe vazhdo