Për t’u marrë shembull, studentët pastrojnë rrugën pas protestës

Është mbyllur protesta para Ministrisë së Arsimit.
Kjo pas vendimit të ministrisë për të anuluar VKM-në mbi tarifën për provimet e mbartura.Studentët pritet të vazhdojnë sërish protestën nesër në orën 10, teksa është plotësuar vetëm njëra nga 4 kërkesat e tyre.Por me mbylljen e protestës, studentët kanë bërë një veprim për t’u marrë shembull.Ata kanë pastruar rrugën nga sendet e hedhura gjatë protestës,shtyp re,klamen dhe vazhdo