Pas vizave, BE’ja ia servon Kosovës edhe një ‘tradhti’

Muaj më parë, kur kryeministri i Kosovës ishte për vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kishte thënë se ka marrë bekimin për formimin e Ushtrisë së Kosovës.Por, gjërat ndryshuan kur Kreu i Qeverisë vendosi taksën 100 % për produktet e Serbisë dhe ato të BeH.
Bashkimi Europian pas taksës i dha vendit tonë ‘goditjen e rëndë’ për vizat duke përmendur si datë vitin 2020, e tani kundërshton edhe formimin e ushtrisë,shtyp re,klamen dhe vazhdo