Arta Marku e transferoi në Pukë, prokurores i ndodh gjëma e madhe!

E rëndë ajo që ka ndodhur me prokuroren Sonila Muhametaj.Muhametaj, prokurorja e Krimeve të Rënda e cila u transferua me një vendim arbitrar nga kryeprokrurorja Arta Marku në rrethin e Pukës ka humbur fëmijën e saj.Burime bëjnë me dije se Muhametaj ka qenë 4 muajshe shtatzënë, dhe duket se udhëtimet e përditshme në drejtim të Pukës, dhe stresi psikologjik i kësaj situate kanë bërë që prokurores t’i ndërpritet shtatzënia,shtyp re,klamen dge vazhdo