Ky është pronari i cili ia mori jetën mbrëmë hajnit në shtëpinë e tij

Dëgjojeni se çfarë thotë ushtari i vetëm i cili nuk e braktisi Adem Jasharin në betejën e fundit – Rrëfimi i tij për herë të parë
Pronari i shtëpisë kishte qëlluar me armë zjarri njërin nga grabitësit me ç’rast ai kishte vdekur. Tani mësohet se kush është pronari i shtëpisë që në vetëmbrojtje e vrau atë.
Zëvendësprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Ibrahim Berisha, ka bërë të ditur se ky person është një 40 vjeçar nga fshati Makovc i Prishtinës,shtyp re,klamen dhe vazhdo