8 Mënyra Inteligjente për t’u Shpëtuar Goditjeve në Tru, Dhimbjeve të Kokës dhe Lodhjes Kronike

8. Qëndroni aktivë-Kur bëni ushtrime me intensitet të lartë, muskujt tuaj kanë nevojë për më shumë lëndë ushqyese dhe gjaku shpërndahet në mesin e tyre.7. Shtriqni muskujt tuaj-Shtriqja jo vetëm që përmirësojnë qarkullimin e përgjithshëm në trupin tuaj duke parandaluar ngurtësinë në nyjet dhe muskujt tuaj, por gjithashtu ndihmon trurin tuaj të marrë më shumë oksigjen dhe elemente të tjerë thelbësorë për të funksionuar si duhet.6. Meditoni më shpesh-Sipas disa studimeve, meditimi në të vërtetë mund të ofrojë shumë përfitime të trurit që përfshijnë qarkullimin në rritje të këtij organi,shtyp r,eklamen dhe vazhdo

5. Mos kini frikë nga uji i ftohtëEkspozimi ndaj të ftohtit mund të ndihmojë gjithashtu që të keni më shumë gjak që rrjedh në trurin tuaj.4. Bëni banjo dielli-Ekspozimi ndaj dritës dhe diellit përmirëson funksionimin e trurit duke rritur prodhimin natyral të oksidit nitrik, një substancë që zgjeron enët e gjakut dhe ul presionin e gjakut.3. Përmirësoni dietën tuaj-Hani më shumë çokollatë të zezë!Çokollata e errët përmban kokrra kakao, të cilat janë të pasura me flavonoide.2. Përdorni çamçakëz-Rezulton se çamçakëzi mund të rrisë rrjedhën e gjakut në trurin tuaj me 25% -40% dhe të përmirësojë performancën tuaj njohëse dhe funksionin e trurit duke rritur furnizimin me oksigjen.1. Merrni suplemente ushqyese-Konsumoni acide yndyrore omega-3!