Lamtumirë fryrjes së barkut me këto truke të thjeshta!

Na ndodh të gjithëve që në periudha të ndryshme të ndjejmë fryrje të stomakut. Kjo gjë është shenjë e një problemi digjestiv dhe manifeston përmes barkut të fryrë. Në fakt është një kombinim i gazrave të bllokuar, lëngjeve dhe lëndëve të ngurta në zorrë, që për hir të së vërtetës kthehet në një problem shqetësues.Fryrja mund të shkaktohet nga një dietë e varfër, stresi, ndotësit e ajrit ose ilaçet. Për fat të mirë është një problem i përkohshëm që nuk zgjat shumë, por duhet të filloni të shqetësoheni nëse shoqërohet me kapsllëk, diarre, vjellje dhe humbje të papritur të peshës,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Më poshtë keni disa këshilla të thjeshta të cilat mund t’jua parandalojnë këtë problem:Pini shumë ujë çdo ditë:Trupi i njeriut ka nevojë për ujë, që të qëndrojë i hidratuar dhe për të eliminuar problemet si fryrja e stomakut. Ju duhet të pini shumë ujë, në mënyrë që të mbani të hidratuar indet dhe të ndihmoni sistemin e tretjes. Në të njëjtën kohë, sigurohuni që të shmangni pijet alkoolike, ato me ngjyrues artificial dhe produktet e qumështit të cilat mund të shkaktojnë gazra.