43 vjet pas divorcit, ish burri shfaqet në punën e saj duke mbajtur këtë pusullë

Renata ka punuar për rrjetin e dyqaneve Walmart për 25 vjet, por kjo surprizë e veçantë nga një person i papritur ishte momenti më i paharrueshëm në punën e deritanishme.Ish-burri i saj, Louis, kishte një plan për të surprizuar Renatën me një mesazh të veçantë dhe bëri marrëveshje me stafin në Walmart për të nxjerr të gjithë jashtë.Louis takoi Renatën në Gjermani në vitin 1959 në një bazë ushtarake kur ata ishin vetëm 18 vjeç dhe Louis ishte një ushtar. Ai ra në dashuri me Renatën, e cila punonte në kuzhinën e bazës ushtarake,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Ata u martuan, u transferuan në Shtetet e Bashkuara dhe filluan një familje.Çifti kishte tre fëmijë dhe ndërsa ata luftonin financiarisht dhe Renata kishte një pengesë gjuhësore, sepse ajo mezi fliste anglisht në atë kohë, ata filluan të grindeshin gjithë kohën.Ata kishin qenë të martuan prej 12 vjetësh, kur bën letrat për divorc.Ata vazhduan secili me jetën e vet, u transferuan në shtete të ndryshme, dhe të dy u rimartuan.