Antishqiptari më i egër cigani Vulin, pëson krizë nervore, shkak formimi i Ushtrisë së Kosovës

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë cigani Aleksandar Vulin ka thënë sot se “e ashtuquajtura Ushtri e Kosovës”, është ushtri e cila krijohet për të kërcënuar Serbinë e serbët.“Deri sa të jetë në fuqi Rezoluta 1244 në Kosovë nuk mund të ketë kurrëfarë force tjetër të armatosur pos KFOR-it.”,shtyp re,klamen dhe vazhdo

“‘Ushtria e Kosovës’ në të cilën nuk ka serbë dhe kundër të cilës janë edhe serbët edhe Serbua është ushtri e cila krijohet për t’i kërcënuar Serbinë e serbët”, ka thënë Vulin sipas medieve serbe.Sipas tij, ato armë po u jepkan terroristëve, e jo ushtarëve të rregullt të një shteti sovran:“T’ia japish në duar te qmendurve armatimin e rëndë është kërcënim për paqen dhe rast që të përsëriten krimet e tyre”, ka thënë Vulin me rastin e miratimit të tri projektligjeve për transformimin e FSK-së në ushtri.